ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MIG: Απορρίφθηκε η αίτηση αποζημίωσης από Κύπρο-Ισχυρή πτώση στη μετοχή

15:11 - 27 Ιουλ 2018 | Αναλύσεις
MIG: Απορρίφθηκε η αίτηση αποζημίωσης από Κύπρο-Ισχυρή πτώση στη μετοχή
Το Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση αποζημίωσης κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας που είχε καταθέσει ο όμιλος Marfin Investment Group (MIG) και αφορούσε την επένδυση της εταιρίας στην «Cyprus Popular Bank Public Co Ltd.».

Η υπόθεση αφορά τη διαμάχη του ομίλου MIG με την Κυπριακή Κυβέρνηση αναφορικά με την επένδυση που είχε γίνει στην Cyprus Popular Bank Public, μια διαμάχη που εξελίχθηκε σε ισχυρή κόντρα με τα χρόνια, με τον ελληνικό όμιλο να προσφεύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο. Η MIG, περίμενε σαφώς κάτι καλύτερο από αυτή την απόφαση.

Πλέον, όπως τονίζει σε ανακοίνωση η διοίκηση της MIG, «μελετά την 363 σελίδων απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου και θα αξιολογήσει το σκεπτικό της».

Η μετοχή που προέρχονταν από διήμερη άνοδο σε ποσοστό 10%, με το που δημοσιεύτηκε η απόφαση άρχισε να δέχεται πιέσεις που έφτασαν και ξεπέρασαν το 9%. Πλέον, ο τίτλος υποχωρεί κατά 8,70% στα 0,1008 ευρώ, με όγκο 3,1 εκατ. τεμάχια, ενώ η κεφαλαιοποίησή της έχει κατέλθει στα 94 εκατ. ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:16 - 27 Ιουλ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.