ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ατζέντα της εβδομάδας

08:17 - 10 Σεπ 2018 | Αναλύσεις
Η ατζέντα της εβδομάδας
Σημαντικές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων εμπεριέχει η νέα εβδομάδα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της ευρύτερης (διεθνούς) επενδυτικής κοινότητας στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Σάββατο και Κυριακή στη ΔΕΘ.

Σήμερα, Δευτέρα, ο όμιλος Quest Συμμετοχών θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά του, ενώ την Τετάρτη ακολουθούν ισχυροί όμιλοι, όπως Σαράντης, ΟΠΑΠ και Μυτιληναίος.

Από αύριο Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου οι μετοχές του ομίλου Intracom Holdings θα πάψουν προσωρινά από τη διαπραγμάτευση λόγω του reverse split (1 νέα για κάθε 7 παλιές), ενώ την Τετάρτη, θα διεξαχθεί δημοπρασία εντόκων γραμματίων ετήσιας διάρκειας αρχικού ύψους 625 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, την ερχόμενη Πέμπτη έχουμε τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Οι εκτιμήσεις των αναλυτών είναι πως ο Μάριο Ντράγκι θα διατηρήσει αμετάβλητα τα επιτόκια και θα επιβεβαιώσει την ολοκλήρωση του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης στο τέλος του 2018.

Τέλος, οι αναλυτές περιμένουν περαιτέρω συρρίκνωση των πολιτικών αγοράς ομολόγων από την ΕΚΤ κατά το επόμενο, τελευταίο τρίμηνο του έτους. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.