ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Σήμερα και αύριο η εκδήλωση προβολής των small caps

08:30 - 16 Οκτ 2018 | Αναλύσεις
Χρηματιστήριο: Σήμερα και αύριο η εκδήλωση προβολής των small caps
Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί το road show της ΕΧΑΕ που είναι αφιερωμένο στην προβολή των εταιρειών μικρής και πολύ μικρής κεφαλαιοποίησης, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά.

Θα παρουσιαστούν 14 εισηγμένες στο Χ.Α. εταιρείες, εκ των οποίων οι δέκα βρίσκονται στην… κανονική αγορά ενώ οι τέσσερις προέρχονται από την Εναλλακτική Αγορά. Το παρόν στο διήμερο συνέδριο προβολής των small caps θα δώσουν χρηματιστές, αναλυτές, παράγοντες της αγοράς αλλά και εκπρόσωποι ξένων funds που αναζητούν ευκαιρίες σ’ αυτό, το μικρομεσαίο χώρο.

Η διοίκηση κάθε εταιρείας θα κάνει παρουσίαση διάρκειας 50 λεπτών, με τα πεπραγμένα, ένα σύντομο ιστορικό, οικονομικά αποτελέσματα καθώς και έργα που συμμετέχει ή βολιδοσκοπεί.

Σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν οκτώ εταιρείες, ενώ αύριο θα γίνουν έξι παρουσιάσεις. Το road show θα ξεκινήσει το πρωί της Τρίτης 10:00 π.μ. με τις πρώτες παρουσιάσεις και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 17:30 μ.μ.

Οι εταιρείες που θα δώσουν το παρών και θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους, είναι οι MLS Πληροφορική, Profile, Μύλοι Λούλοι, Π. Πετρόπουλος, Παπουτσάνης, Alpha Trust, Δρομέας, Paperpack, Intercontinental International, CNL Capital, ενώ από την Εναλλακτική Αγορά θα είναι οι Foodlink, Epsilon Net, Entersoft και Pefrormance Πληροφορική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.