ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Motor Oil: Ανακτά… αθόρυβα ξανά αυτό που της αξίζει

09:20 - 20 Νοε 2018 | Αναλύσεις
Motor Oil: Ανακτά… αθόρυβα ξανά αυτό που της αξίζει
Μέσα σ’ ένα εξαιρετικά δυσμενές χρηματιστηριακό κλίμα, η μετοχή της Motor Oil όχι μόνο πάει κόντρα στο ρεύμα, αλλά αποδεικνύει ότι – ασχέτως με τους πρόσφατους κλυδωνισμούς – είναι… φτιαγμένη από σπάνιο «μέταλλο» που την καθιστά ξεχωριστή περίπτωση.

Χθες, σε μια ημέρα που όλο το Χ.Α. βυθίστηκε, ο τίτλος της Motor Oil έκλεισε με άνοδο 3,32% και μετά από 13 συνεδριάσεις – και για πρώτη φορά εντός του Νοεμβρίου – έκλεισε πάνω από τα 20 ευρώ! Παράλληλα, με τη χθεσινή άνοδο, αποκατέστησε τη θέση της στις αποτιμήσεις του Χ.Α. υποσκελίζοντας τα ΕΛΠΕ από την 4η θέση, έχοντας αποτίμηση 2,34 δισ. ευρώ, έχοντας από πάνω της μόνο τις ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και Coca Cola HBC.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την εξαγορά του Alpha TV και τις «περιπέτειες» με τις πιέσεις που πέρασε η μετοχή, πλέον έχει… ισιώσει στο ταμπλό, έχει αποκαταστήσει μερικώς την τάξη και έχει κερδίζει αρκετό από το χαμένο έδαφος. Δεν είναι τυχαίο ότι στις τελευταίες 12 συνεδριάσεις από 2 Νοεμβρίου έχει μόλις δύο αρνητικά κλεισίματα, ενώ κερδίζει 2,25 ευρώ ανά μετοχή έκτοτε.

Δεν είναι υπερβολή αν σημειώσουμε ότι η Motor Oil, πέραν των πρόσφατων (εκτός προγράμματος πιέσεων), είναι το πιο αξιόπιστο «χαρτί» της αγοράς εδώ και πολύ καιρό…

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.