ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποια είναι τα τέσσερα μεγάλα ραντεβού του Χ.Α. το ‘19

09:02 - 18 Φεβ 2019 | Αναλύσεις
Ποια είναι τα τέσσερα μεγάλα ραντεβού του Χ.Α. το ‘19
Τέσσερα είναι τα μεγάλα ραντεβού του ελληνικού χρηματιστηρίου το 2019, στην προσπάθεια εξωστρέφειας, διαφήμισης και προβολής των εισηγμένων εταιρειών αλλά και των υπολοίπων προϊόντων του. Στις 9 του προσεχούς Μάη θα λάβει χώρα το 2ο ATHEX Mid-Cap Conference, ήτοι το 2ο road show για τις εισηγμένες της μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Η αρχή έγινε το 2018 όπου σε μια λίαν επιτυχημένη εκδήλωση με τη συμμετοχή 16 εισηγμένων, όπου το παρών έδωσαν 25 επενδυτικά funds και 70 αναλυτές και διαχειριστές χαρτοφυλακίων. Στόχος του Χ.Α. είναι να «φωτίσει» και αυτό το χώρο της αγοράς, που φιλοξενεί μερικές εξαιρετικές εταιρείες και μετοχές.

 

Κατόπιν, το επόμενο ραντεβού είναι στη Νέα Υόρκη, στις 11 και 12 Ιουνίου, στο καθιερωμένο Greek Investment Forum in New York που γίνεται σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

 

Στη συνέχεια, στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2019 θα γίνει το 14ο Annual Greek Roadshow, ήτοι η εκδήλωση προβολής των κορυφαίων εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών στο Λονδίνο, στη... Μέκκα των ευρωπαϊκών – και όχι μόνο – επενδυτικών κεφαλαίων.

 

Τέλος στις 10 Οκτωβρίου θα γίνει το 2ο Ετήσιο ATHEX Small Cap Conference, που είναι το road show προβολής εισηγμένων μικρής κεφαλαιοποίησης.

Πρόκειται για μια καινούρια εκδήλωση, που έγινε για πρώτη φορά τον περασμένο Οκτώβριο και συμμετείχαν εταιρείες όπως MLS, Profile, Μύλοι Λούλοι, Π. Πετρόπουλος, Παπουτσάνης, Alpha Trust, Δρομέας, Paperpack, Intercontinental, CNL Capital ενώ από την Εναλλακτική Αγορά ήταν οι Foodlink, Epsilon Net, Entersoft και Pefrormance Πληροφορική.

 

Και εδώ, ο στόχος της διοίκησης του Χ.Α. είναι να γίνει focus σε μετοχές που δεν εστιάζουν οι ξένοι, να δοθεί δημοσιότητα σε επιχειρήσεις που δεν ελκύουν εκθέσεις και αναλύσεις ξένων οίκων…

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.