ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ράλι της Inform Λύκος και το project νέων ταυτοτήτων

08:45 - 26 Ιουλ 2019 | Αναλύσεις
Το ράλι της Inform Λύκος και το project νέων ταυτοτήτων
Σημαντική άνοδος καταγράφει η μετοχή της Inform Λύκος από τις αρχές Ιουνίου και εντεύθεν, με εντελώς αναβαθμισμένο προφίλ, υψηλούς όγκους και αξιόλογες αποδόσεις.

Η μετοχή, μετά το +7,95% της Τετάρτης έκλεισε χθες με νέα άνοδο 5,26% στα 1,50 ευρώ, που είναι νέα υψηλά 4ετίας, διακινώντας ισχυρότατο όγκο 102.485 τεμαχίων, ακριβώς όσο και προχθές! Πλέον η κεφαλαιοποίηση του ομίλου διαμορφώνεται στα 30,8 εκατ. ευρώ.

H μετοχή της Inform Λύκος ενισχύεται σε ποσοστό άνω του 85% το 7μηνο του 2019, αλλά ουσιαστικά η μεγάλη αυτή κίνηση ξεκίνησε από τις αρχές Ιουνίου, όταν και αυξήθηκαν κατακόρυφα οι όγκοι, με τη μετοχή να ξεκινά από τα 0,80 ευρώ.

Είναι σαφές ότι κάποιοι… σκουπίζουν συντονισμένα τη μετοχή όλο το τελευταίο διάστημα, έχοντας ασφαλώς τους λόγους τους.

Παλαιότερα είχε γίνει μια απόπειρα να «σηκωθεί» η μετοχή από το ταμπλό αλλά η πρόταση κρίθηκε (και ήταν) υπερβολικά χαμηλή, ενώ υπάρχει και το… story με το project των νέων ταυτοτήτων που δίνει ώθηση στον τίτλο.

Η Inform Λύκος, είναι από τις λίγες εταιρείες ευρύτερα στη ΝΑ Ευρώπη με τέτοια τεχνογνωσία, ενώ στην Ελλάδα ανταγωνίζεται με τη Veridos Ματσούκης, που επίσης έχει σημαντικές διαπιστεύσεις στον τομέα των ασφαλών εγγράφων όπως ταυτότητες, διαβατήρια, ταχογράφοι κ.λπ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.