ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα το 2ο road show της χαμηλής κεφαλαιοποίησης

08:24 - 10 Οκτ 2019 | Αναλύσεις
Σήμερα το 2ο road show της χαμηλής κεφαλαιοποίησης
Σύσσωμη θα παρευρεθεί η εγχώρια θεσμική κοινότητα στο σημερινό 2ο ATHEX Small Cap Conference που διοργανώνει η ΕΧΑΕ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και αφορά την προβολή 15 εισηγμένων στο Χ.Α. εταιρειών μικρής κεφαλαιοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή των εγχώριων θεσμικών θα είναι μεγάλη, ενώ θα υπάρχουν και εκπρόσωποι ξένων επενδυτών σχημάτων που αναζητούν στην Ελλάδα επενδυτικές ευκαιρίες από μη κορεσμένες επιλογές.

Το φετινό ATHEX Small Cap Conference θα γίνει κατά τα πρότυπα των road shows που πραγματοποιεί ο όμιλος ΕΧΑΕ στο Λονδίνο και θα περιλαμβάνει πολλαπλές κατ' ιδίαν συναντήσεις και one-to-one meetings, μεταξύ των διοικήσεων των εισηγμένων και των διαχειριστών.

Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία προβολής και «διαφήμισης» και στις εταιρείες που δεν είναι στο επίκεντρο των αναλυτών και δεν αποτελούν πρώτη προτεραιότητα των ξένων.

Να δοθεί δηλαδή η ευκαιρία παρουσίασης και των εταιρειών μικρής αποτίμησης και να γίνει ένα καλύτερο focus στον συχνά αδικημένο χώρο της μικρομεσαίας αποτίμησης του ελληνικού χρηματιστηρίου.

Από εκεί και πέρα, ευχής έργο θα ήταν αν (και μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις) αναδειχθεί η νέα γενιά των εισηγμένων επιχειρήσεων που θα καταφέρουν να ανέβουν κλίμακα ισχύος και να συμπεριληφθούν στις μετοχές της μεσαίας ή και μεγάλης  κεφαλαιοποίησης όπως έχει γίνει με άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Στο 2ο road show για τα small caps του Χ.Α. συμμετέχουν οι εταιρείες Alpha Trust,  Entersoft, Epsilon Net, Δρομέας, Foodlink, CNL Capital, Intercontinental ΑΕΕΑΠ, Μύλοι Λούλη, MLS, Παπουτσάνης, Performance Technologies, Πετρόπουλος, Profile Software, Revoil και Trastor.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:34 - 10 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.