ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αρχές 2020 η συμφωνία Σαββίδη - Πόρτο Καρράς Κύριο

10:45 - 17 Δεκ 2019 | Αναλύσεις
Αρχές 2020 η συμφωνία Σαββίδη - Πόρτο Καρράς
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πώληση του Πόρτο Καρράς στη Σιθωνία Χαλκιδικής στον όμιλο του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Η συμφωνία θα περιλαμβάνει την πώληση των μετοχών της Πόρτο Καρράς που ανήκουν στην TO International Holding Ltd στον όμιλο Σαββίδη. Το τίμημα για την αγορά του Πόρτο Καρράς εκτιμάται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα κυμανθεί πάνω από 200 εκατ. ευρώ.

Το μνημόνιο συναντίληψης (MoU) που θα εξασφαλίσει τις αποκλειστικές διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αναμένεται να είναι έτοιμο το αργότερο μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Έπειτα, απαιτείται διάστημα περίπου έξι μηνών, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η σύμβαση για την πώληση του τουριστικού συγκροτήματος.

Στις βλέψεις του ομίλου Σαββίδη για το συγκρότημα περιλαμβάνονται η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων (ξενοδοχείων και λοιπών χώρων) αλλά και η δημιουργία παραθεριστικών κατοικιών. Ο επιχειρηματικός όμιλος έχει πραγματοποιήσει και στο παρελθόν ανοίγματα στην τουριστική αγορά της Βόρειας Ελλάδας, αφού διαχειρίζεται το Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, «τρέχει» επένδυση ανέγερσης ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Παλιούρι στη Χαλκιδική.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:48 - 17 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.