ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το πρώτο road show της ΕΧΑΕ για τον κλάδο ακίνητα και real estate

11:05 - 23 Ιαν 2020 | Αναλύσεις
Το πρώτο road show της ΕΧΑΕ για τον κλάδο ακίνητα και real estate
Ο όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών διοργανώνει στις 11 Φεβρουαρίου το 1ο road show αφιερωμένο σε έναν μόνο κλάδο, και ειδικότερα στον κλάδο του ευρύτερου real estate και των ακινήτων. Πρόκειται για το πρώτο Athex Real Estate Conference που θα διεξαχθεί στο Wyndham Grand Athens Hotel (Πλατεία Καραΐσκάκη, Μεταξουργείο).

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με χρηματιστηριακούς αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες με θέμα τις προοπτικές του κλάδου ακίνητης περιουσίας.

Στο πρώτο Athex Real Estate Conference θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι εισηγμένες εταιρείες του κλάδου, αλλά και μη εισηγμένες που είναι υποψήφιες για εισαγωγή. Πιο αναλυτικά, το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι και μέλη της διοίκησης εταιρειών όπως Lamda Development, Alpha Αστικά Ακίνητα, Prodea Investments (πρώην Εθνική Πανγαία), Trastor ΑΕΕΑΠ, Briq Properties, Reds, Intercontinental, Κέκροψ, ενώ από μη εισηγμένες θα είναι οι Noval Property ΑΕΕΑΠ του ομίλου Viohalco, Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis, καθώς και η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του ομίλου Co-Co Mat. Χορηγός του συνεδρίου θα είναι η Noval Property.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:19 - 23 Ιαν 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.