ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα το συνέδριο του Χ.Α. για τις εταιρείες real estate

09:06 - 11 Φεβ 2020 | Αναλύσεις
Σήμερα το συνέδριο του Χ.Α. για τις εταιρείες real estate
Σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα λάβει χώρα το πρώτο Athex Real Estate Conference, ήτοι το συνέδριο που είναι αφιερωμένο στην προβολή, τις προοπτικές, τις εξελίξεις και τα σχέδια του κλάδου της ακίνητης περιουσίας και του real estate.

Πρόκειται για το πρώτο road show αφιερωμένο στον κλάδο των Ανωνύμων Εταιρειών Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), στο οποίο θα δώσουν το παρόν σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι εισηγμένες στο Χ.Α., ενώ κάποιες φιλοδοξούν να εισαχθούν ίσως και μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Στο Athex Real Estate Conference οι διοικήσεις των εταιρειών που συμμετέχουν θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με χρηματιστηριακούς αναλυτές και θεσμικούς επενδυτές, ενώ θα γίνουν και ομιλίες οικονομολόγων και εξειδικευμένων στελεχών του κλάδου με θέμα τις προοπτικές του χώρου της ακίνητης περιουσίας.

Μεταξύ των υποψηφίων για εισαγωγή στο Χ.Α. είναι οι εταιρείες Noval Property, θυγατρική του ομίλου Viohalco, η Trade Estate ΑΕΕΑΠ, θυγατρική της Fourlis, η Μπλέ Κέδρος και η Orilina, ενώ πιθανή είναι και η εισαγωγή της θυγατρικής της Lamda Development, Lamda Malls.

To παρόν στη σημερινή εκδήλωση του Χ.Α. δίνουν εκπρόσωποι και μέλη της διοίκησης εταιρειών όπως Lamda Development, Alpha Αστικά Ακίνητα, Prodea Investments (πρώην Εθνική Πανγαία), Trastor ΑΕΕΑΠ, Briq Properties, Reds, Intercontinental International ΑΕΕΑΠ, ενώ από μη εισηγμένες θα είναι η Noval Property ΑΕΕΑΠ του ομίλου Viohalco, η Trade Estates ΑΕΕΑΠ του ομίλου Fourlis, καθώς και η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ του ομίλου Co-Co Mat. Χορηγός του πρώτου road show της ΕΧΑΕ για το real estate θα είναι η Noval Property.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.