ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Audiovisual: Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών

15:52 - 19 Φεβ 2020 | Αναλύσεις
Audiovisual: Στις 23 Μαρτίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
Η Audiovisual ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας προσφοράς των 26.666.665 νέων, κοινών, μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και θα εισαχθούν για διαπραγμάτευση στην κατηγορία «Χαμηλής Συναλλακτικής Δραστηριότητας» της κύριας αγοράς της αγοράς αξίων του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής το «ΧΑ»).

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα την ανακοίνωση της Audiovisual, η αποκοπή του δικαιώματος προτίμησης στην ΑΜΚ ορίστηκε για τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση και άσκηση των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής.

Η περίοδος άσκησης δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής θα λήξει στις 11 Μαρτίου, ενώ στις 23 Μαρτίου θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο ΧΑ των νέων μετοχών της Αύξησης Μετοχικού κεφαλαίου.

Κατωτέρω, παρατίθεται το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Αύξησης:

siadfhiwhfiasf

Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.