ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Που θα ανοίξει νέα καταστήματα ο Όμιλος Fourlis Κύριο

09:00 - 20 Φεβ 2020 | Αναλύσεις
Που θα ανοίξει νέα καταστήματα ο Όμιλος Fourlis
Μετά τον ερχόμενο Ιούνιο αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο κατάστημα της Fourlis στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η διοίκηση σχεδιάζει να ανοίξει μέχρι το τέλος του έτους αλλά 2 νέα καταστήματα στην εγχώρια αγορά. Βέβαια, το μεγάλο στοίχημα της εταιρίας είναι να λάβει την άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ίδρυση εταιρίας αξιοποίησης ακινήτων με την ονομασία Trade Estates ΑΕΕΑΠ.

Στην εταιρία θα συμπεριληφθούν όλα τα ακίνητα του ομίλου, αξίας 176 εκατ. ευρώ, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα αναζητήσει επενδυτή είτε μέσω καταβολής μετρητών είτε με εισφορά σε είδος προκειμένου να διπλασιάσει την καθαρή αξία των περιουσιακών της στοιχείων. 

Ο Όμιλος Fourlis αριθμεί σήμερα 134 καταστήματα στη λιανική αθλητικών ειδών. Το δίκτυο καταστημάτων Intersport αποτελείται από 50 καταστήματα στην Ελλάδα, 31 στη Ρουμανία, 23 στην Τουρκία, 8 στη Βουλγαρία και 6 στην Κύπρο. Αντιστοίχως, λειτουργούν 13 καταστήματα The Athlete’s Foot στην Ελλάδα και 3 στην Τουρκία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-commerce) της INTERSPORT παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Εντός του 2019, το e-commerce θα λειτουργεί σε όλες τις χώρες δραστηριότητας του Ομίλου.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 13:00 - 20 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.