ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΕΗ: Αναβλήθηκε το Investor Day στο Λονδίνο

12:31 - 09 Μαρ 2020 | Αναλύσεις
ΔΕΗ: Αναβλήθηκε το Investor Day στο Λονδίνο
Η διοίκηση της ΔΕΗ αποφάσισε το περασμένο Σαββατοκύριακο την αναβολή του Investor Day, που προγραμμάτισε η εταιρεία για τους επενδυτές στο Λονδίνο στις 23 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία για την αναβολή αποτελούν τα πρόσθετα προληπτικά μέτρα που λαμβάνει η επιχείρηση, στο πλαίσιο της προστασίας από τον κορονοϊό, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνουν μεγάλες επιχειρήσεις κι επενδυτικές εταιρείες στο Σίτι του Λονδίνου.

Αναλυτές και επενδυτές που είχαν προσκληθεί και είχαν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της ΔΕΗ, είχαν αρχίσει να βάζουν ερωτηματικό στη συμμετοχή τους, υπό το φόβο της έξαρσης της επιδημίας του κορονοϊού. Στην απόφαση της ΔΕΗ συνετέλεσε και η αναβάθμιση του βαθμού επικινδυνότητας του ιού από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στο του Investor Day, η ΔΕΗ επρόκειτο να παρουσιάσει το πλήρες επιχειρησιακό της σχέδιο, που εκπόνησε η McKinsey & Company, και αφορά τις εκτιμήσεις για την πορεία των οικονομικών της μεγεθών τα επόμενα χρόνια, αλλά και τα πλάνα για δραστηριοποίηση σε άλλους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως οι ΑΠΕ.

Τέλος, πηγές της ΔΕH επισημαίνουν πως στην παρούσα φάση προέχει η προστασία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων στην ειδική εκδήλωση και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η αναβολή της.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:44 - 09 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.