ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Χάλασε» η συμφωνία Alter Ego - Forthnet

09:24 - 12 Μαρ 2020 | Αναλύσεις
«Χάλασε» η συμφωνία Alter Ego - Forthnet
Με επιστολή της προς τις πιστώτριες τράπεζες και τον σύμβουλό τους που υλοποιεί τη διαγωνιστική διαδικασία, η Alter Ego, συμφερόντων του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από τη διαδικασία εξαγοράς της Forthnet.

Η εταιρεία επικαλείται τη στάση των τραπεζών και τους καταλογίζει τη δημιουργία προσκομμάτων με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την άρνηση ικανοποίησης του αιτήματος αποδέσμευσης των λογαριασμών της Forthnet.

Πρόκειται για μία εξέλιξη που έρχεται σε μία περίοδο που η Forthnet ετοιμαζόταν να μπει και στις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία προετοιμάζεται όλο το προηγούμενο διάστημα για την είσοδό της στη συγκεκριμένη αγορά ως ιδεατός πάροχος (MVNO) μετά την υπογραφή σχετικής συμφωνίας με τη Vodafone. 

Παράλληλα, στον τομέα των υπηρεσιών, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι το επόμενο διάστημα η υπηρεσία Novaflix της Nova να λανσαριστεί σε Android TV καθώς και σε Smart TV της LG. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπηρεσίες βρίσκονται στην φάση δοκιμών από μια μεγάλη ομάδα friendly users προκειμένου να επιβεβαιωθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους και σύντομα να γίνουν διαθέσιμες για το ευρύ κοινό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.