ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρβαρέσος: Υπεγράφησαν τα προγράμματα εξασφαλισμένων ομολογιακών δανείων

12:36 - 12 Μαρ 2020 | Αναλύσεις
Βαρβαρέσος: Υπεγράφησαν τα προγράμματα εξασφαλισμένων ομολογιακών δανείων
Σε συνέχεια της συμφωνίας (MoU) στις 10 Μαρτίου 2020 υπεγράφησαν τα Προγράμματα Εκδόσεως Κοινών Εμπράγματων Εξασφαλισμένων Ομολογιακών Δανείων για την αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεων και τη νέα χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου της νηματουργίας Βαρβαρέσος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, υπεγράφη πρόγραμμα εκδόσεως κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ποσού 6.322.988 ευρώ με σύμβαση κάλυψης, που αφορά υφιστάμενο δανεισμό με 12ετή αποπληρωμή.

Υπεγράφη πρόγραμμα εκδόσεως κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου ποσού 2.376.077 ευρώ για νέο δανεισμό για την χρηματοδότηση του επενδυτικού σχεδίου της εταρείας με 6ετή αποπληρωμή και υπεγράφη επίσης εξασφαλισμένο ομολογιακό δάνειο ποσού 1.121.575 ευρώ για βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση ισόποσης αξίας με την επιχορήγηση με διετή αποπληρωμή.

Ο συντονιστής της έκδοσης, πληρεξούσιος καταβολών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων δανειστών ορίστηκε η Τράπεζα Πειραιώς. Για την εξασφάλιση των χρηματοδοτήσεων θα υπάρξουν εξασφαλιστικές συμβάσεις (προσημειώσεις επί των ακινήτων και του εξοπλισμού της Εταιρίας, προσωπικές εγγυήσεις και ενεχυρίαση μετοχών των βασικών μετόχων).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.