ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Πέμπτη 2 Απριλίου οι προσφορές για την ΕΛΒΟ

08:05 - 30 Μαρ 2020 | Αναλύσεις
Την Πέμπτη 2 Απριλίου οι προσφορές για την ΕΛΒΟ
Την Πέμπτη 2 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών για την εξαγορά των περιουσιακών στοιχείων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ).

Ο διαγωνισμός φαίνεται πως θα διενεργηθεί κανονικά, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, λόγω του κορονοϊού.

Όπως έχει γράψει το Reporter, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές ανέρχονται περίπου στους 10. Η λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνει εγχώριους και ξένους επενδυτές οι οποίοι δεν έχουν απαραίτητα άμεση σχέση με οπλικά και αμυντικά συστήματα ή οχήματα. Ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές είναι η Intracom defense, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τη μητρική εταιρεία Ferrovie dello Stato, η Κουϊμτζής Α.Ε., η Πετρόπουλος, η γερμανική Krauss Maffei, η ισραηλινή Plasan από το Ισραήλ και η νοτιοαφρικανική εταιρεία Paramount.

Στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση συγκαταλέγονται οι εκτάσεις 300.000 τετραγωνικών μέτρων ή 300 στρεμμάτων που κατέχει στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, οι κτιριακές εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας το σήμα της εταιρείας όπως και κάθε άλλο δικαίωμα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και κάθε μορφής τεχνογνωσίας που κατέχει η εταιρεία.










Τελευταία τροποποίηση στις 08:51 - 30 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.