ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MLS: Ξεκινούν οι συνελεύσεις των ομολογιούχων

08:20 - 28 Ιουλ 2020 | Αναλύσεις
MLS: Ξεκινούν οι συνελεύσεις των ομολογιούχων
Σήμερα, Τρίτη, στις 12.00 το μεσημέρι ξεκινά η πρώτη συνέλευση για τους ομολογιούχους των τριών εταιρικών ομολόγων της εισηγμένης MLS Πληροφορική.

Ειδικότερα, σήμερα 28 Ιουλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση για τους κατόχους ομολογιών ΜΛΣ 01 με εκπρόσωπο την Beta χρηματιστηριακή.

Στις 29 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση για τους κατόχους ομολογιών ΜΛΣ 02 με εκπρόσωπο την Euroxx χρηματιστηριακή και στις 29 Ιουλίου στις 9.00 το πρωϊ θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση για τους κατόχους των ομολογιών ΜΛΣ 03  με εκπρόσωπο την Beta χρηματιστηριακή.

Αγωγές και αποζημιώσεις

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών θα ακούσει με προσοχή την ενημέρωση στις συνελεύσεις ομολογιούχων που θα παράσχει η υπερχρεωμένη εισηγμένη, ενώ σε περίπτωση που  διαπιστώσει κωλυσιεργία ή τυχόν απόκρυψη πληροφοριών, τότε θα προτείνει στα μέλη της, τη μόνη ενδεδειγμένη οδό προστασίας, όπως αυτή που ακολουθήθηκε μέχρι στιγμής σε παρόμοιες περιπτώσεις, ήτοι την άμεση κατάθεση αγωγών αποζημίωσης και συντηρητικής κατάσχεσης της περιουσίας των μεγαλομετόχων και των Ορκωτών Ελεγκτών.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.