ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΕΩΡΙΟΝ: Τι θα συζητηθεί στη ΓΣ της 10ης Σεπτεμβρίου

16:06 - 03 Σεπ 2020 | Αναλύσεις
ΝΕΩΡΙΟΝ: Τι θα συζητηθεί στη ΓΣ της 10ης Σεπτεμβρίου
Πρόσθετα θέματα ενέταξε στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία Νεώριον Σύρου.

Ειδικότερα, τα πρόσθετα θέματα που αναφέρονται στην ανακοίνωση της εταιρείας έχουν ως εξής:

Εκλογή νέου ∆ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρείας ‘ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ’ κατόπιν της πρότασης της FEYTEA HOLDING LIMITED όπως ειδικότερα αυτή αποτυπώνεται στην από 25.08.2020 επιστολή της.

Συζήτηση, ενηµέρωση και αποφάσεις των µετόχων σχετικά µε ζητήµατα που αφορούν στις διαδικασίες και τις υποχρεώσεις της ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στο Χρηµατιστήριο Αξιών Αθηνών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τόσο σε σχέση µε την οικονοµοτεχνική κατάσταση της εταιρίας, τη διαµορφωθείσα αξία της καθώς και τις εν γένει υποχρεώσεις της Εταιρίας όσο µε θέµατα που σχετίζονται µε την επιβαρυµένη οικονοµική κατάσταση της καθώς και την επικείµενη εξυγίανση της θυγατρικής της εταιρίας ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α.Ε.

Συζήτηση, ενηµέρωση και αποφάσεις των µετόχων σχετικά µε ζήτηµα συναφή µε τη διαδικασία υπαγωγής της εταιρείας ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Α.Ε. στη διαδικασία εξυγίανσης των άρθρων 106β, δ του Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς και θέµατα που αφορούν αναθέσεις εργασιών, αρµοδιοτήτων, παροχής εξουσιοδοτήσεων, τήρησης πρακτικών κλπ. για τη διευκόλυνση της ως άνω διαδικασίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.