ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pasal: Ξεκινά η περίοδος της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης

08:40 - 05 Οκτ 2020 | Αναλύσεις
Pasal: Ξεκινά η περίοδος της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης
Σήμερα Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου ξεκινά η περίοδος της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Pasal Development με τιμή 0,71 ευρώ ανά μετοχή, ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο για την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της Sterner Stenhus Greece προς τους μετόχους της Pasal. Όπως έχει γίνει γνωστό, δε θα επιδιωχθεί έξοδος από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η εισηγμένη, «εφόσον μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης, η Sterner Stenhus Greece και τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα κατέχουν συνολικά μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό μεγαλύτερο του 90% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού Κεφαλαίου, ο προτείνων:

  • δεν θα ασκήσει το Δικαίωμα Εξαγοράς (squeeze out) και
  • σύμφωνα με το άρθρο 28 του Νόμου, θα αποκτά χρηματιστηριακά όλες τις Μετοχές που θα του προσφερθούν εντός τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης, σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα (Δικαίωμα Εξόδου). Ταυτόχρονα, με τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Δημόσιας Πρότασης, ο Προτείνων θα δημοσιοποιήσει και το Δικαίωμα Εξόδου των Μετόχων.
  • Τέλος, ο Προτείνων έχει δηλώσει ότι δεν θα επιδιώξει τη διαγραφή των Μετοχών της Εταιρείας από το Χ.Α».
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.