ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αυξημένη συμμετοχή το 3ο ATHEX Small Cap Conference

19:19 - 24 Νοε 2020 | Αναλύσεις
Με αυξημένη συμμετοχή το 3ο ATHEX Small Cap Conference
Περισσότερες από 380 συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο φετινό διαδικτυακό 3ο ATHEX Small Cap Conference που διοργάνωσε στις 23 & 24 Νοεμβρίου ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Από τους 31 επαγγελματίες της αγοράς που συμμετείχαν, 21 εταιρείες ήταν εγχώριοι και αλλοδαποί διαχειριστές κεφαλαίων και 10 ήταν χρηματιστηριακές εταιρείες.

Το συνέδριο εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Ομίλου για την ενίσχυση της προβολής των εισηγμένων εταιρειών στην επενδυτική κοινότητα, την αύξηση της κάλυψής τους από τους χρηματιστηριακούς αναλυτές αλλά και την βελτίωση της ρευστότητας των μετοχών τους. Κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου, υψηλόβαθμοι εκπρόσωποι 14 εισηγμένων εταιρειών με κεφαλαιοποίηση χαμηλότερη των 100 εκ. ευρώ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε Έλληνες και ξένους διαχειριστές κεφαλαίων κα αναλυτές το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των επιχειρήσεών τους.

Oι εταιρείες που συμμετείχαν στο 3ο ΑΤΗΕΧ Small Cap Conference ήταν οι: Alpha Trust ΑΕΔΑΚ, BriQ Properties AEEAΠ, Δρομέας, Εntersoft, Epsilon Net, Foodlink, Ικτίνος Ελλάς, Intracom Holding, Paperpack, Παπουτσάνης, Performance Technology, Π. Πετρόπουλος, Profile και Reds.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:21 - 24 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.