ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Forthnet: Αποχωρεί μετά από 20 χρόνια από το Χρηματιστήριο Κύριο

12:36 - 11 Δεκ 2020 | Αναλύσεις
Forthnet: Αποχωρεί μετά από 20 χρόνια από το Χρηματιστήριο
Nέα σελίδα γυρίζει η Forthnet, επικυρώνοντας, κατά τη σημερινή γενική συνέλευση, την αλλαγή διοίκησης και το σχεδιασμό για την αποχώρηση από το Χρηματιστήριο, μετά από 20 χρόνια.

Χθες έγινε γνωστό ότι η United Group προχώρησε στην υποβολή της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Forthnet, που δεν κατέχει, μέσω της ελεγχόμενης εταιρείας «NEWCO UNITED GROUP HELLAS», η οποία ήδη ελέγχει το 56,89% των μετοχών της Forthnet.

Εφόσον μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Πρότασης η NEWCO UNITED GROUP HELLAS κατέχει τουλάχιστον 95% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet, θα προκαλέσει Γενική Συνέλευση των μετόχων με θέμα τη λήψη απόφασης για τη διαγραφή των Μετοχών της από το Χρηματιστήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Μάιο οι πιστώτριες τράπεζες αποδέχθηκαν την προσφορά της United Group, η οποία ελέγχεται από τη BC Partners. Στην τελευταία κεντρικό ρόλο διαδραματίζει ο Νίκος Σταθόπουλος, ο οποίος κατέχει τη θέση του Μanaging Partner καθώς και του Προέδρου της Eπενδυτικής Eπιτροπής και της Eκτελεστικής Eπιτροπής. 

Στη σημερινή γενική συνέλευση θα επικυρωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο πρόεδρος θα είναι ο κ. Σταθόπουλος και CEO ο Δημήτρης Τζελέπης.

 
Τελευταία τροποποίηση στις 12:44 - 11 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.