ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελλάκτωρ: Τι δήλωσε ο δ/νων σύμβουλος στο Bloomberg

15:31 - 25 Ιαν 2021 | Αναλύσεις
Ελλάκτωρ: Τι δήλωσε ο δ/νων σύμβουλος στο Bloomberg
Με αφορμή την μεθαυριανή έκτακτη συνέλευση των μετόχων του Ελλάκτωρα, ο διευθύνων σύμβουλος Αναστάσιος Καλλιτσάντσης με ηλεκτρονική του δήλωση στο πρακτορείο Bloomberg τονίζει ότι «η Ελλάκτωρ δεν μπορεί και δεν πρέπει να ελέγχεται από τον άμεσο ανταγωνιστή της, εξ’ ορισμού θα μειώσει τον ανταγωνισμό».

Κάλεσε επίσης τους αξιωματούχους για υποστήριξη, υποστηρίζοντας ότι: «Οι ελληνικές αρχές πρέπει να ενδιαφέρονται για αυτά τα ζητήματα και σκεπτόμενες τα επόμενα βήματα να δίνουν μεγαλύτερη σημασία σε τέτοιου είδους καταστάσεις».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το μετοχολόγιο της εταιρίας η ολλανδική επενδυτική εταιρεία κατέχει το 14,2% της EΛΛΑΚΤΩΡ και ελέγχει έως και 26,7% μέσω του call option που έχει τη δυνατότητα να ασκήσει εντός των επόμενων δύο μηνών.

Ο εισηγμένος κατασκευαστικός όμιλος με δραστηριότητες που εκτείνονται σε τομείς από αιολικά πάρκα και ανάπτυξη ακινήτων έως παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων και διαχείριση απορριμμάτων - δημιουργήθηκε το 1999 από τη συγχώνευση της Ελληνικής Τεχνοδομικής των αδερφών Καλλιτσάντση και του Άκτωρα.

AΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.