ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρηματιστήριο: Αυξημένες διακυμάνσεις το επόμενο διάστημα

10:25 - 30 Σεπ 2021 | Αναλύσεις
Χρηματιστήριο: Αυξημένες διακυμάνσεις το επόμενο διάστημα
Με θετικό πρόσημο τελείωσε η χθεσινή συνεδρίαση για τον ΓΔΧΑ και τους βασικούς Ευρωπαϊκούς μετοχικούς δείκτες, ενώ μεικτή ήταν η εικόνα στις ΗΠΑ με τον δείκτη τεχνολογίας να υποχωρεί για 3η συνεχόμενη ημέρα. Δεν έχουμε ουσιαστική διαφοροποίηση του επενδυτικού κλίματος και οι αυξημένες διακυμάνσεις εκτιμούμε ότι θα παραμείνουν για το επόμενο διάστημα.

Αυτό αναφέρει αρχικά ο υπεύθυνος ανάλυσης της Depolas Investment Services, Νίκος Καυκάς, και στη συνέχεια προσθέτει:

Στο μέτωπο των αποτελεσμάτων η Lamda λόγω επανεκτίμησης μέρος των επενδυτικών ακινήτων της (Ελληνικό ΑΕ) είδε σημαντική αύξηση στην εσωτερική αξία (NAV) του ομίλου στα 7,88ευρώ/μτχ από 6,23ευρώ/μτχ στο τέλος του 2020, γεγονός που επηρέασε και τα αποτελέσματα Α εξαμήνου. Κατ' επέκταση είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί στο επίκεντρο σήμερα. 

Πιθανό εύρος διαπραγμάτευσης για τον ΓΔΧΑ για τις επόμενες συνεδριάσεις αποτελεί η περιοχή των 900 με 820 μονάδων. Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις λιανικές πωλήσεις (Ιουλίου) στην Ελλάδα, τον ΔΤΚ Σεπτεμβρίου για Γερμανία και Γαλλία, ενώ αναμένονται και τα στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.