ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα ερυθρόλευκα ο Λαυρέντης...

11:33 - 04 Σεπ 2009
Μάνος Ρούσσος

Γράφει ο Μάνος Ρούσσος

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης φέρεται να είναι ο επενδυτής που θα συνεισφέρει το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με την Goal News. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη για την αγορά του 50% της «Καραϊσκάκη ΑΕ», αντί του ανωτέρω ποσού.

Σύμφωνα με το «Goal» που επικαλείται πληροφορίες οικονομικών κύκλων από την Κύπρο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συναντήθηκε πριν από μερικές μέρες με τον Λαυρεντιάδη και κατέληξαν στη συμφωνία, με το αντίτιμο να φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Οι δύο άνδρες έχουν δώσει τα χέρια, όμως τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμα στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Λαυρεντιάδη είχε ακουστεί έντονα για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός όταν ο Κόκκαλης είχε ανακοινώσει το πλάνο της πολυμετοχικότητας τον περασμένο Μάιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαυρεντιάδης έχει αγοράσει τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash αλλά και το TV Magic από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.