ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρωτάρης και η ευσεβής σύζυγος πρωθυπουργού!

16:10 - 12 Ιαν 2010
Μάνος Ρούσσος

Γράφει ο Μάνος Ρούσσος

Την προσωρινή του παραίτηση, για διάστημα έξι εβδομάδων, ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός της Β. Ιρλανδίας Πίτερ Ρόμπινσον, ώστε να μπορέσει να «καθαρίσει» το όνομά του και αυτό της οικογένειάς του, από το πρόσφατο ερωτικό σκάνδαλο, στο οποίο ενεπλάκη η σύζυγός του.  

Το σεξουαλικό σκάνδαλο, που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες τη Βόρεια Ιρλανδία προκαλεί κινηματογραφικούς συνειρμούς. Η 60χρονη κ. Ρόμπινσον, μητέρα τριών παιδιών και γνωστή για την ευσέβειά της, πιάστηκε να διατηρεί ερωτική σχέση με 19χρονο άνδρα και βρίσκεται σήμερα στο επίκεντρο σκανδάλου που απειλεί να προκαλέσει την κατάρρευση της κυβέρνησης εθνικής ενότητας, που έφερε την ειρήνη στην επαρχία ύστερα από 30 χρόνια αιματοχυσίας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι το Kόμμα Eνωτικών του Oλστερ αλλά και οι καθολικοί του Σιν Φέιν ζήτησαν να διεξαχθεί έρευνα σε βάρος του, για ένα δωράκι 50.000 λιρών που έκανε η γυναίκα του στον εραστή της, προκειμένου να ανοίξει εστιατόριο, για να βολέψει οικονομικά τον αγαπημένο της! 

H κ. Pόμπινσον μάλιστα πήρε δάνειο από δύο επενδυτές ακινήτων, χωρίς να το δηλώσει ως όφειλε εκ της βουλευτικής της ιδιότητας. Aπό την οποία παραιτήθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς για λόγους «ψυχικής υγείας και έντονου στρες». H ίδια μάλιστα και ο σύζυγός της ισχυρίστηκαν ότι έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας….Ισως από ερωτική απογοήτευση. Ερως ανίκατε μάχαν…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:31 - 12 Ιαν 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.