ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Tbank μετονομάζεται η Aspis Bank

17:49 - 07 Μαϊ 2010
Αλεξάνδρα Τόμπρα

Γράφει η Αλεξάνδρα Τόμπρα

Σε Tbank μετονομάζεται από σήμερα η Aspis Bank, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης ων μετόχων της τράπεζας που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Βασικός μέτοχος με ποσοστό 32,9% παραμένει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης υπέβαλε την παραίτηση του ο μέχρι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας ο κ. Χρήστος Σορώτος και ο πρόεδρος της Aspis Βank Δ. Σταυρόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα τα θέματα και οι αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση:

Εγκρίθηκαν οι ετήσιες απλές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις και οι σχετικές Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών για την εταιρική χρήση του έτους 2009.

Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης του έτους 2009 καθώς και οι διαχειριστικές πράξεις και πράξεις εκπροσώπησης του Διοικητικού Συμβουλίου και των υποκαταστάτων αυτού.

Ανατέθηκε στην ελεγκτική εταιρεία με την επωνυμία "KPMG Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε." η διενέργεια του τακτικού ελέγχου της Τράπεζας για τη χρήση του έτους 2010.

Εγκρίθηκε η συμμετοχή των μελών του Δ.Σ. σε νομικά πρόσωπα με σκοπούς συναφείς προς τους σκοπούς της Τράπεζας.

Θέμα 5ο: Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού της Τράπεζας και το άρθρο 3 του Ν. 3016 περί ανεξαρτήτων μη εκτελεστικών μελών, εξελέγη νέο εννεαμελές (9) Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, αποτελούμενο από τα εξής μέλη:

- κ. Κλεάνθης Παπαδόπουλος

- κ. Σπυρίδων Παντελιάς

- κ. Νικόλαος Μαλλούχος

- κ. Κωνσταντίνος Βλαχογιάννης

- κ. Χαράλαμπος Σιγανός

- κ. Φαίδων Ταμβακάκης (Ανεξάρτητο Μέλος)

- κ. Δημήτριος Γκούμας (Ανεξάρτητο Μέλος)

- κ. Βασίλειος Δαλακίδης (Ανεξάρτητο Μέλος)

- κ. Σταύρος Ανδρουτσόπουλος (Ανεξάρτητο Μέλος)

Εγκρίθηκαν οι αμοιβές που καταβλήθηκαν σε μέλη του Δ.Σ. κατά την διάρκεια της εταιρικής χρήσης 2009 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για την εταιρική χρήση 2010, σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του κ.ν. 2190/20.

Αποφασίσθηκε η τροποποίηση της επωνυμίας της Τράπεζας σε ''T-Bank'' με αντίστοιχη τροποποίηση των σχετικών διατάξεων του καταστατικού.

Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20: Δεν τέθηκαν υπόψη της γενικής συνέλευσης συμβάσεις προς έγκριση.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:44 - 07 Μαϊ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.