ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι οικονομίες μας στους χρυσοχόους!

09:04 - 15 Ιουν 2010
Μαρίνα Φούντα

Από Μαρίνα Φούντα

Τι κι αν η Ελλάδα εξασφάλισε πακέτο διάσωσης ύψους 110 δισ. ευρώ; Τι κι αν η πολιτική ηγεσία έχει επιδοθεί σε έναν άνευ προηγουμένου αγώνα προκειμένου να πείσει για την αξιοπιστία της χώρας; Την ίδια ώρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δεν σταματούν επί καθημερινής βάσεως να ποντάρουν στη χρεοκοπία της Ελλάδας, τρομοκρατώντας τους Έλληνες πολίτες και υποχρεώνοντάς τους να ζουν σε ένα περιβάλλον γενικευμένης ανασφάλειας.

Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα έντονης αβεβαιότητας, οι Έλληνες εκφράζουν μεγάλες ανησυχίες για τις οικονομίες τους και σπεύδουν να αναζητήσουν έξυπνες λύσεις προκειμένου να περισώσουν τα χρήματά τους και να μην χάσουν - όπως φοβούνται - εν μια νυκτί κόπους χρόνων!

Σε μια προσπάθεια να βρει ασφαλές καταφύγιο από την οικονομική κρίση, μεγάλος αριθμός Ελλήνων δεν αφήνει… χρυσοχοείο για χρυσοχοείο, προκειμένου να αφήσει τα χρήματά του για να προμηθευτεί έστω και… ένα κομματάκι από μια ράβδο χρυσού!

«Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και έρχεται σε μας, ζητώντας να τον βοηθήσουμε. Εσείς μιλάτε με εμπόρους, εσείς θα μας βοηθήσετε, μας λένε. Θέλουμε να κάνουμε τα χρήματά μας χρυσό. Έτσι θα τα προστατεύσουμε, επιμένουν» δηλώνει στο «R» ο Γ.Ρ. , ιδιοκτήτης χρυσοχοείου στην περιοχή των Ιλισίων.

«Όσοι διαθέτουν πολλά χρήματα, έχουν ήδη από καιρό προβεί σε αυτή την κίνηση. Το εντυπωσιακό είναι ότι τώρα έχουν ξεκινήσει να ζητούν χρυσό και όσοι διαθέτουν λιγότερα...» προσθέτει.

Μαρίνα Φούντα

Τελευταία τροποποίηση στις 09:15 - 15 Ιουν 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.