ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΟΠΑΠ: Στα επίπεδα του 2006 τα έσοδα από το Μουντιάλ

15:49 - 16 Ιουν 2010
Σταύρος Χαρίτος

Από Σταύρος Χαρίτος

Αισιόδοξος για τα έσοδα του ΟΠΑΠ κατά την περίοδο του Μουντιάλ δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Ι. Σπανουδάκης.

"Υπάρχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια μας.  Αυτό το επιβεβαιώνουμε, είναι μέσα στις προσδοκίες μας", είπε σε δημοσιογράφους ο  διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Σπανουδάκης.  
"Έχουμε δώσει κάποιες προσδοκίες σε σχέση με την αύξηση του κύκλου εργασιών στο  Πάμε Στοίχημα, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η οποία είναι φυσιολογική", είπε ο  Σπανουδάκης, προσθέτοντας ότι τα έσοδα αναμένονται να διαμορφωθούν σε επίπεδα  αντίστοιχα με αυτά στο Μουντιάλ του 2006.  

Τα έσοδα του ΟΠΑΠ από το Πάμε Στοίχημα αυξήθηκαν 6% στα 559 εκατ. ευρώ το πρώτο  τρίμηνο, με τις πωλήσεις του οργανισμού να μειώνονται 6%. Ο ΟΠΑΠ έχει πει, ωστόσο, ότι  για το σύνολο του έτους αναμένει οι πωλήσεις να διαμορφωθούν στα ίδια επίπεδα με το  2009, με τις επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης να αντισταθμίζονται από τα έσοδα του  Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Ως προς τις περικοπές στην πολιτική περιορισμού του κόστους, στόχος είναι να μειωθεί κατά 10% το επιχειρησιακό κόστος, δηλαδή το σύνολο του κόστους αν αφαιρεθούν οι πληρωμές στους νικητές των παιχνιδιών και οι προμήθειες των πρακτόρων. Στο α’ τρίμηνο, εξοικονομήθηκαν 17 εκατ. ευρώ και η πορεία αυτή ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.