ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Β. Μαρινάκη το 67% της ΠΑΕ Ολυμπιακός

19:42 - 18 Ιουν 2010
Αλεξάνδρα Τόμπρα

Γράφει η Αλεξάνδρα Τόμπρα

Το 67% της ΠΑΕ Ολυμπιακός απέκτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς απέκτησε το 67% της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Παραμένει πρόεδρος ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Όπως είχε προαναγγελθεί, η συμφωνία έκλεισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης βάζοντας 50 εκατ. ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, πήρε το 67% και έγινε επίσημα ο νέος μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Κόκκαλης διατηρεί το 13%, αλλά και την προεδρία για τη μεταβατική περίοδο που θα ακολουθήσει.

«Όπως σας είχαμε προαναγγείλει και την Τρίτη επετεύχθη συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη. Από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει όλα αυτά που διεκδικούσε και τα προηγούμενα χρόνια. Είναι μία συνεργασία που έχει ως βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός», δήλωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Με τη σειρά του, φανερά ικανοποιημένος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Θα παραμείνει πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης. Ό,τι συζητούσαμε αφορούσε αποκλειστικά την προοπτική και την ελπίδα για κάτι καλό στον Ολυμπιακό τα επόμενα χρόνια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.