ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟ για το “θαύμα” - εξωπραγματικές αποδόσεις στο Στοίχημα

12:29 - 14 Σεπ 2010
Νίκος Χρυσολωράς

Γράφει ο Νίκος Χρυσολωράς

Αν η περυσινή επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Ρόμα, στη Ρώμη, ήταν κατόρθωμα και η προπέρσινη νίκη του επί της Ίντερ του Μουρίνιο, άθλος, το μόνο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη σημερινή του αποστολή στο Καμπ Νου εναντίον της Μπαρτσελόνα είναι “αναζήτηση θαύματος”. Και αυτό διότι η “Μπάρτσα” δεν είναι απλά η πιο εντυπωσιακή ομάδα στον πλανήτη, όπως τη χαρακτήρισε ο τεχνικός των πρασίνων, Νίκος Νιόπλιας, αλλά πιθανότατα και η καλύτερη.

Οι αποκαρδιωτικές αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων είναι ενδεικτικές των προσδοκιών για το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:45 από το Μega Channel και τους αθλητικούς και ειδησεογραφικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας. Ο ΟΠΑΠ επιστρέφει 22 φορές (!) τα λεφτά των παράτολμων που θα στοιχηματίσουν σε νίκη των “Πρασίνων”. Ανάλογες είναι και οι αποδόσεις των ξένων ατζέντηδων (απόδοση “bwin” 15 και απόδοση “William Hill” 20).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με άμυνα ζώνης, χωρίς μαν του μαν στον Μέσι (αν και οι προπονητές συνήθως ετοιμάζουν εκπλήξεις σε αυτά τα παιχνίδια). Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Βύντρα και το δεξί ο Μαρίνος. Οι Γαλλόφωνοι Μπουμσονγκ και Καντέ θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, Κατσουράνης και Ζιλμπέρτο θα είναι τα αμυντικά χαφ, ενώ ο Καραγκούνης θα αναλάβει να κρατήσει μπάλα και να εκτονώσει την ασφυκτική πίεση των “μπλαουγκράνα”. Στην επίθεση, το “φονικό” τρίο Λέτο, Γκοβού, Σισέ θα καραδοκεί έστω και για την παραμικρή ευκαιρία. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σωτήρης Νίνης.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:40 - 14 Σεπ 2010
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.