ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Χυτήρης στην ΕΡΤ

13:35 - 21 Σεπ 2010
Μαρίνα Φούντα

Από Μαρίνα Φούντα

Την ΕΡΤ επισκέπτεται σε λίγη ώρα ο Τηλ. Χυτήρης και οι υπάλληλοι της πολύπαθης εταιρίας τον περιμένουν πως και πως, περίπου σαν τον Μεσσία. Είναι αποκαρδιωμένοι, είναι φοβισμένοι, νοιώθουν το δύσκολο παρόν και αντιλαμβάνονται ότι το μέλλον δεν θα είναι λαμπερό.
Θα χρειαστεί χρόνος και θα απαιτηθούν μεγάλες και επίπονες προσπάθειες από όλους, από την πολιτική ηγεσία ως τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους για να βρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση την χαμένη της τιμή και τη θέση που πρέπει να έχει στο ραδιοτηλεοπτικό στερέωμα. Είναι βέβαιο ότι αυτό το γνωρίζει με την πείρα του ο υπουργός αναπληρωτής του Υπουργείου Πολιτισμού που ανέλαβε τα ΜΜΕ στον τελευταίο ανασχηματισμό.

Αλλά και αυτό δεν φτάνει, αν η ΕΡΤ δεν στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους στη διοίκησή της και δεν εμπλουτίσει το δημοσιογραφικό της δυναμικό. Και να θυμούνται οι πάντες ότι δεν αρκεί απλά να υπάρχει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και να εκπέμπει. Πρέπει να την βλέπουν και να την ακούν επίσης. Πρέπει δηλαδή να έχει αξιοσημείωτη ακροαματικότητα και θεαματικότητα.

Α.Στα

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.