ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΜΚ 87,9 εκατ. ευρώ από το Υγεία

11:08 - 14 Απρ 2011
stavroula

Από stavroula

Tην κεφαλαιακή ενίσχυση του ομίλου αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας ΥΓΕΙΑ, σε σημερινή του συνεδρίαση, προκειμένου μεταξύ άλλων να εκμεταλλευτεί τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν και αναμένεται να προκύψουν στο εγγύς μέλλον.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, αποφασίσθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων κατά 87.930.826 ευρώ με την έκδοση μιας νέας μετοχής ανά μίας παλαιάς στην τιμή των 0,50 ευρώ ανά μετοχή. Σημειώνεται πως η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου τελεί υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας.
Σχολιάζοντας την ανωτέρω απόφαση του Δ.Σ. η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ κα. Ρίτα Σουβατζόγλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Η κεφαλαιακή ενίσχυση του Ομίλου Υγεία, με την υποστήριξη της MIG και των υπολοίπων μετόχων μας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τις συντελούμενες ανακατατάξεις και αναδιαρθρώσεις του κλάδου υγείας στη χώρα μας, εμπεδώνοντας την ηγετική μας θέση".
Τελευταία τροποποίηση στις 11:30 - 14 Απρ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.