ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έντονες αποδοκιμασίες στον Πεταλωτή!

21:40 - 02 Ιουν 2011
Δημήτρης

Από Δημήτρης

Επίθεση από ομάδα πενήντα περίπου νεαρών ατόμων με "πολεμοεφόδια" αυγά, πέτρες και γιαούρτια δέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου επρόκειτο να λάβει μέρος σε εκδήλωση.

Ακολούθησε παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης που τους απώθησε, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε κανονικά. Η κατάσταση παραμένει τεταμένη έξω από τα ΚΑΠΗ, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι περισσότερα απο 700 Άτομα είναι συγκεντωμένα και φωνάζουν συνθήματα κατά των πολιτικών .Τουλάχιστον 2 διμοιρίες των ΜΑΤ και περισσότεροι από 30 αστυνομικοί της δύναμης ΔΕΛΤΑ προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, τόνισε ότι αν συνεχιστούν παρόμοια περιστατικά, είναι θέμα χρόνου να υπάρξουν θύματα, ενώ υποστηρίζεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέδωσε τα επεισοδια εναντίον του σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά, ο κ. Πεταλωτής, μετά την ομιλία του, αποχώρησε από το κτίριο χρησιμοποιώντας την πλαϊνή και όχι την κεντρική έξοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε δύο προσαγωγές, ενώ μία κροτίδα - που έπεσε κατά τη διάρκεια που ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από το ΚΑΠΗ - τραυμάτισε μία γυναίκα στο πόδι.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:29 - 03 Ιουν 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.