ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για "μακρύ αγώνα" μίλησαν οι ταξιτζήδες - Δε συζητούν με το υπουργείο επί του παρόντος ν/σ

15:17 - 08 Σεπ 2011
Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Με ένταση και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ταξί Αθηνών, το πρωί, στο κινηματοθέατρο "ΠΕΡΟΚΕ", προκειμένου τα μέλη να ενημερωθούν για το κατατεθέν σχέδιο νόμου που αφορά στον κλάδο.
Η διαπαραταξιακή τοποθέτηση των εκπροσώπων της Συνομοσπονδίας των Θ. Λυμπερόπουλου, Κ. Δήμου, Π. Μαυρίκη και Γ. Κρεμμύδα, ήταν ομόφωνα απορριπτική στο σύνολο του νομοσχεδίου, το οποίο χαρακτήρισαν "ταφόπλακα".

Επίσης, εξέφρασαν την άρνησή τους σε πιθανή κλήση τους από το υπουργείο, προκειμένου να συζητήσουν στη βάση του κατατεθέντος νομοσχεδίου.

Τόνισαν ότι δεν θα σημειωθούν ακραίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και συνεστήθη προς όλους αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία, καθώς "θα ακολουθήσει μακρύς αγώνας", όπως είπαν.

Προς το παρόν, η εξαγγελθείσα κινητοποίηση περιλαμβάνει την απεργία του Σαββάτου, με συγκέντρωση των ιδιοκτητών ταξί στο Σισμανόγλειο στη Θεσσαλονίκη και πορεία προς το Βελλίδειο. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συνάντηση των μελών του ΔΣ της Συνομοσπονδίας για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με τη μορφή 24ωρων ή 48ωρων απεργιών.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:52 - 08 Σεπ 2011
Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.