ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ.Οικ: Πριν τη Σύνοδο στις 23/10 η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου

14:32 - 11 Οκτ 2011
Δημήτρης

Από Δημήτρης

Η Βάσω Παπανδρέου φιτίλιασε πάντως τη συνεδρίαση των ΚΤΕ Εσωτερικών και Οικονομικών λέγοντας πως: "Το πολυνομοσχέδιο έτσι όπως είναι δεν περνάει"!
Πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 23ης Οκτωβρίου θα ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την εργασιακή εφεδρεία, το ενιαίο μισθολόγιο και τις νέες φορολογικές κλίμακες, δήλωσε μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο υπουργός Οικονομικών δέχτηκε και πάλι τα πυρά της Βάσως Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Παπανδρέου σε έντονο ύφος ανέφερε στον κ. Βενιζέλο ότι το πολυνομοσχέδιο χρειάζεται αλλαγές, αλλιώς έτσι όπως είναι μπορεί και να μην ψηφισθεί.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν μπορεί αυτοί που έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 100.000 ευρώ να πληρώνουν αναλογικά λιγότερους φόρους από άλλους με μικρότερα εισοδήματα.

Επίσης, ζήτησε την άμεση κατάργηση 77 οργανισμών που ιδρύθηκαν κατά την τελευταία διετία και ζήτησε να δοθούν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες υπουργών της τελευταίας δεκαετίας και να πάει επιτέλους ένας πολιτικός στη φυλακή.

Η κα Παπανδρέου μίλησε πρώτη αφού είναι και πρόεδρος της επιτροπής οικονομικών της βουλής, ενώ έχουν ζητήσει να μιλήσουν 34 βουλευτές και η συνεδρίαση αναμένεται θυελλώδης.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:32 - 11 Οκτ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.