ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΕ ΠΑΟ: Παράταση για την ΑΜΚ, για την ώρα...έρανος

22:40 - 29 Δεκ 2011
Δημήτρης

Από Δημήτρης

Παράταση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου για τους υποψήφιους επενδυτές από τις 31 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 31 Ιανουαρίου 2012 αποφάσισε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία των «πράσινων».
Αμέσως μετά το τέλος του Δ.Σ. ο πρόεδρος, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε: «Το Δ.Σ. αποφάσισε πρώτον την παράταση της ΑΜΚ από τις 31/12/2011 έως τις 31/1/2012, επιπλέον συζητήθηκαν ορισμένα τρέχοντα θέματα οικονομικού περιεχομένου, αφού όπως όλοι γνωρίζετε ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Εύχομαι μέσα στον επόμενο μήνα να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Προς το παρόν προσανατολιζόμαστε στον σχηματισμό μιας επιτροπής που θα κάνει συναντήσεις με επιφανείς Παναθηναϊκούς προκειμένου να βοηθήσουν οικονομικά στις άμεσες υποχρεώσεις του συλλόγου. Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. διαβάστηκε και μία επιστολή που ήρθε από δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τους υποψήφιους επενδυτές και μέσω της οποίας ζητήθηκε παράταση ενός μηνός στην ΑΜΚ. Αποφασίσαμε να το δεχτούμε, εφόσον και ο Αθλητικός Νόμος θα ψηφιστεί γύρω στις 20 Ιανουάριο και εφόσον δοθεί το δικαίωμα σε αλλοδαπούς να επενδύσουν σε ελληνικές εταιρίες, να υπάρχει ο χρόνος να γίνουν οι κινήσεις τους για τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, η ευχή όλων μας είναι πρώτα απ' όλα υγεία και σίγουρα μια λύση για τον Παναθηναϊκό»

Παρόντες στο ΔΣ ήταν οι Γόντικας, Χατζηνικολάου και τα μέλη Λεωνίδας Πολέμης, Λιβέρης, Κωνσταντίνου, Λουμίδης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Σωπήλης και Δομάζος. Απόντες ήταν η Μαίρη Λομβάρδου, που εξουσιοδότησε τον Λιβέρη να ψηφίσει, ο Ελευθεράκης που εξουσιοδότησε τον Δομάζο, όπως και ο Π. Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξουσιοδότησε τον αδερφό του Θανάση.
Τελευταία τροποποίηση στις 23:57 - 29 Δεκ 2011
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.