ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας - Δέχθηκε επίθεση αστυνόμος της Αντιτρομοκρατικής

15:36 - 17 Ιαν 2012
Alexandros Velmachos

Από Alexandros Velmachos

Ένταση το μεσημέρι στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο πλαίσιο της παν-Αττικής απεργίας της ΓΣΕΕ και του ΠΑΜΕ, όταν διαδηλώτες επιτέθηκαν σε αστυνόμο της Αντιτρομοκρατικής και του απέσπασν το όπλο, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ένταση μεταξύ διαδηλωτών είχαμε στην πορεία της ΓΣΕΕ, λίγο πριν την πλατεία Συντάγματος, στην 24ωρη παν-Αττίκη που έχουν κυρήξει το Εργατικό-υπαλληλικό Κέντρο Αθήνας, η ΓΣΣΕ και το ΠΑ.ΜΕ. Ένα άτομο δέχθηκε επίθεση από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τον κατηγόρησαν ότι πρόκειται για μέλος της Αστυνόμιας λέγοντας ότι είχε πάνω του όπλο.


Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας, ο αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και φορούσα πολιτικά, δέχθηκε επίθεση, το μεσημέρι της Τρίτης, στην πλατεία Συντάγματος, από ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων. Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν να του αποσπάσουν και το υπηρεσιακό του όπλο.

Το επεισόδιο έληξε με την ψύχραιμη αντιμετώπιση των παρευβρισκομένων, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β.



Η συγκεντρώσεις που ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11, συγκέντρωσαν περίπου 15.000 άτομα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 10.000 στην εκδήλωση του Π.Α.ΜΕ στην Ομόνοια και 3.000-5.000 στην συγκέντρωση του ΕΚΑ και της ΓΣΕΕ στην πλαεία Κλαυθμώνος
Τελευταία τροποποίηση στις 16:33 - 17 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.