ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρυσοχοΐδης: "Δε διάβασα το Μνημόνιο, είχα άλλα καθήκοντα"

12:01 - 24 Ιαν 2012
Δημήτρης

Από Δημήτρης

Δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το Μνημόνιο, υποστήριξε ο υπΑΑΝ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ η Λούκα Κατσέλη δήλωσε πως «διάβασα το Μνημόνιο για τρεις ώρες».
«Δεν διάβασα το μνημόνιο, γιατί είχα άλλες υποχρεώσεις, είχα άλλα καθήκοντα. Είχα να αντιμετωπίσω το έγκλημα ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη, δεν ήταν δική μου δουλειά να μελετήσω το Μνημόνιο» υποστήριξε ο υπ.Ανάπτυξης κ.Χρυσοχοΐδης σε τηλεοπτική συνέντευξη του σε πρωινή ενημερωτική εκπόμπη.

Παράλληλα, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του Μαρτίου, στις οποίες θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως συμφωνεί με την ομιλία Σημίτη στο Βερολίνο, αναφέροντας ότι το Μνημόνιο υπογράφηκε κάτω από συνθήκες πανικού γιατί υπήρχε ενδεχόμενο παύσης πληρωμών και πως στηρίχθηκε σε κάποιες παραδοχές που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα με ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα με μέτρα που χτυπούσαν την αγορά.

Όσον αφορά στις επικρίσεις του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου ανέφερε «δεν παίρνω πίσω τις δηλώσεις για τον Παπανδρέου. Κάποιους ενοχλεί ο τόνος μου, δεν είναι θέμα αισθητικής, έχει να κάνει με τις δυσκολίες που περνάνε οι άνθρωποι» είπε.

Διαβάστε εδώ τα σχόλια στο twitter για τη δήλωση Χρυσοΐδη

Η Λούκα Κατσέλη ανέφερε χθες στην εκμπομπή «Ανατροπή», πως «εγω διάβασα το Μνημόνιο ένα πρωί Σαββάτου για τρεις ώρες». 
Τελευταία τροποποίηση στις 17:27 - 24 Ιαν 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.