ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βενιζέλος: «Πολλοί μας θέλουν εκτός Ευρωζώνης»

13:25 - 15 Φεβ 2012
Alexandros Velmachos

Από Alexandros Velmachos

Συνάντηση του ΥΠΟΙΚ με τον Κάρολο Παπούλια
Την είσοδο του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο υπουργός Οικονομικών για να συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια. Ο κ. Ευ. Βενιζέλος, στις σύντομες δηλώσεις των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες, είπε στον κ. Παπούλια:

"Προσπαθούμε να οριστικοποιήσουμε τη συμφωνία για το νέο πρόγραμμα. Αυτό έχει καταστεί πάρα πολύ δύσκολο γιατί είναι πάρα πολλοί αυτοί που παίζουν με τη φωτιά. Παίζουν με τη φωτιά και διεθνώς και στο εσωτερικό. Άλλοι παίζουν με πυρσούς κι άλλοι παίζουν με σπίρτα, αλλά ο κίνδυνος είναι εξίσου μεγάλος.

Τα διλήμματα δυστυχώς είναι τραγικά. Το δίλημμα είναι θυσίες και περικοπές ή οικονομική καταστροφή που θα συμπαρασύρει και την κοινωνία και ενδεχομένως και τους θεσμούς μας. Πρέπει να λέμε όλη την αλήθεια. Στην ευρωζώνη είναι αρκετοί αυτοί που δεν μας θέλουν".

«Στην Ευρωζώνη είναι αρκετοί αυτοί που δεν μας θέλουν πια και πρέπει να τους πείσουμε ότι εμείς μπορούμε να μείνουμε μέσα στην Ευρωζώνη, να ανακτήσουμε το έδαφος που έχουμε χάσει, να είμαστε ισότιμοι, αυτοδύναμοι και ανταγωνιστικοί, με προσπάθεια, βεβαίως, που πρέπει να την κάνουμε προς όφελος των παιδιών μας και των εγγονών μας» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τελευταία τροποποίηση στις 15:09 - 15 Φεβ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.