ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χρυσαυγίτης βουλευτής απείλησε την Κανέλλη μέσα στη Βουλή

Χρυσαυγίτης βουλευτής απείλησε την Κανέλλη μέσα στη Βουλή

19:11 - 07 Μαϊ 2015
Αλεξόπουλος Δημήτρης

Από Αλεξόπουλος Δημήτρης

Ευθείες απειλές κατά της Λιάνας Κανέλλη που συνοδεύτηκαν με προκλητική συμπεριφορά, εκτόξευσε το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», Γιάννης Λαγός.

Όλα ξεκίνησαν, όταν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ιδιότητα του υπόδικου, καθώς έως πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος.

Οι συνεχείς αναφορές του, ενόχλησαν και η βουλευτής του ΚΚΕ, με το αιχμηρό σχόλιο «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» βγήκε προσωρινά από την αίθουσα.

Όμως ο Γιάννης Λαγός την ακολούθησε εκνευρισμένος στους διαδρόμους της Βουλής, όπου με την σωτήρια παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού και Χρήστου Σμία, που του έκοψαν το δρόμο, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι απειλές του Λαγού

Σε έξαλλη κατάσταση ο Γ. Λαγός φώναξε στη Λιάνα Κανέλλη : «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». Κι όταν εκείνη απάντησε «Ναι, ήμουν», ακολούθησε η απροκάλυπτη απειλή «Να δεις πώς θα φύγεις»!

«Με απειλείς;», τον ρώτησε η κ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ! Τι, θα πεις ότι, σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε με θράσος ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε περιφρονητικά η κυρία Κανέλλη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν έξω και υπερασπίσθηκαν συναδέλφους βουλευτές» είπε, σχολιάζοντας αργότερα το περιστατικό η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Κατριβάνου η οποία δήλωσε ότι για το γεγονός θα ενημερωθεί η Πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές.

«Η δίκη της Χρυσής Αυγής είναι σημαντική για τη Δημοκρατία. Δεν μπορούμε να δεχθούμε να μας απειλούν μέσα στη Βουλή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είναι υπόδικοι », είπε η κ. Κατριβάνου και πρόσθεσε πως «είναι καίρια δίκη για τη δημοκρατία και ενάντια στο νεοναζισμό και πρέπει να λάβει μέτρα όλο το Κοινοβούλιο ενάντια σε τέτοιες απειλές».

Τελευταία τροποποίηση στις 22:03 - 07 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.