ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στα δύο (τουλάχιστον…) η ΝΔ για τη Συμφωνία

Στα δύο (τουλάχιστον…) η ΝΔ για τη Συμφωνία

17:57 - 08 Μαϊ 2015
Η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να επιμείνει στη λογική της πολιτικής δικαίωσης, αρνούμενος να εγκαταλείψει την καρέκλα του, διχάζει βαθειά τη ΝΔ. Επισήμως η Συγγρού, θεωρεί ότι η Συμφωνία στην οποία φαίνεται να άγεται η κυβέρνηση με τους δανειστές, ισούται με 14 φορές το «mail Χαρδούβελη» και όπως όλα δείχνουν προσανατολίζεται ήδη, να τηρήσει στη Βουλή αρνητική στάση, οψέποτε έλθουν προς κύρωση τα σχετικά κείμενα.

Στους αντίποδες, στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη τα οποία εκτιμούν ότι η σημερινή ΝΔ οδεύει πλησίστια στην πολιτική ανυπαρξία, καλούν το κόμμα τους «να μην βυθίσει την κεφαλή στην άμμο» και να στηρίξει γενναία την επικείμενη Συμφωνία.

Η κατάσταση έχει πολωθεί σε τέτοιο βαθμό εντός του κόμματος, ώστε χθες το βράδυ στο καφενείο της Βουλής ο Δ. Σταμάτης, από τον στενό «Σαμαρικό» κύκλο και η Ντόρα, που… δε φημίζεται για λιποψυχία να ανταλλάξουν μερικά… δύσκολα λόγια.

Όταν ο πρώτος, άρχισε να σχολιάζει νταηλίδικα πως ο ίδιος «φοράει παντελόνια» κατηγορώντας τη Ντόρα για εσωκομματική υπονόμευση, εκείνη απάντησε με τη γνωστή και ιοβόλα Μητσοτάκεια ψυχραιμία «για κούνησε λίγο το κεφάλι σου μήπως και πάρει αέρα»!..

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.