ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξηγήσεις από την Ντόρα ζήτησε ο Σαμαράς Κύριο

16:16 - 16 Ιουν 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν ο Αντώνης Σαμαράς από την επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα δεν έκανε καμία προσπάθεια να το κρύψει!

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής της Α' Αθηνών επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου από κοινού με τον Σταύρο Θεοδωράκη και τη Φώφη Γεννηματά, ώστε να ενημερωθεί για την πορεία της διαπραγμάτευσης απ' ευθείας από τον κ. Τσίπρα, όμως όπως απεδείχθη, αυτή της η ενέργεια δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρώην πρωθυπουργό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, η κα Μπακογιάννη έσπευσε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ για όσα ειπάθηκαν, ωστόσο σύμφωνα με κύκλους της Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς της είπε χαρακτηριστικά πως θα έπρεπε να τον είχε καλέσει πριν να πάει και όχι μετά.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της κας Μπακογιάννη, αυτή του απάντησε ότι «αυτή η στιγμή δεν είναι για να συζητάμε τα προσωπικά μας. Θεώρησα ότι είναι υποχρέωσή μου να σε ενημερώσω για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μετά τη συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό».

Κάπου εκεί η κόντρα ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι κακές γλώσσες ήδη κάνουν λόγο για νέο επεισόδιο μεταξύ των δύο κραταιών πόλων της ΝΔ που ίσως ειναι η αφορμή για "γαλάζιες" εσωκομματικές ζυμώσεις...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.