ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προπηλακισμός στους ΑΝΕΛ για το Άουσβιτς Κύριο

20:12 - 24 Ιουν 2015
Μια τουλάχιστον ατυχής ανάρτηση του βουλευτή των Αν.Ελλ  Δημήτρη Καμμένου ο οποίος θέλοντας να ειρωνευτεί τους «Μένουμε Ελλάδα» ανάρτησε στο Facebook μια φωτογραφία του Άουσβιτς προκάλεσε αρχικά την ενόχληση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου που κάλεσε «την πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και τους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων να αποδοκιμάσουν τον κακόβουλο ευτελισμό του Ολοκαυτώματος».

Ακολούθησε όμως αργότερα η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία με επίσημη ανακοίνωση, «άδειασε» τον βουλευτή σημειώνοντας αποδοκιμαστικά: «Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των ΑΝΕΛ».

Εκτός εαυτού ο Καμμένος: Άντε από δω πέρα, κοριτσάκι μου!

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη έβγαλε απ΄ τα ρούχα του τον θηριώδη βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος έστησε καραούλι στην είσοδο του Κοινοβουλίου και όταν πέτυχε την εκπρόσωπο του κόμματός του, έσπευσε σε έντονο ύφος να ζητήσει εξηγήσεις, κινούμενος απειλητικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εναντίον της.

 «Να σου πω! Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση;» άρχισε να λέει στεντόρεια ο βουλευτής, για να προσθέσει κλιμακώνοντας την οργή του:

«Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Έχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου! Μην ξανατολμήσεις να βάλεις το όνομα μου σε ανακοίνωση σου»... Το πράγμα είχε υπερβεί τα όρια της απειλής, καθώς έξαλλος ο κ. Καμμένος συνέχισε να επιτίθεται στην Μαρίνα Χρυσοβελώνη, πιάνοντας την από το πέτο του σακακιού και φωνάζοντας «απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;».

Θορυβημένη η εκπρόσωπος του κόμματος του ζήτησε να την αφήσει προειδοποιώντας την ώρα που έβγαζε το κινητό της από την τσάντα ότι θα καλέσει τον Φρούραρχο. Εκείνη την στιγμή, προσέτρεξαν σε βοήθεια δυο άτομα από την φρουρά της Βουλής με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Καμμένος να αποχωρήσει μαινόμενος.

Σε κατάσταση σύγχυσης αργότερα η κυρία Χρυσοβελώνη ανέφερε σε συνομιλίες της με βουλευτές πως «ο,τι έκανα, το έκανα κατ' εντολή του προέδρου. Με περίμενε απ' έξω και βγαίνοντας ήρθε με βίαιο τρόπο, προκλητικά απέναντί μου και μου είπε: "Άκου εδώ κοριτσάκι μου, δεν θα βγάζεις εσύ το όνομά μου έτσι. Άντε από δω πέρα που σε έχουμε και σε ταΐζουμε"». Η ίδια πρόσθεσε ότι «Μπορεί να έχει οποιοσδήποτε την οποιαδήποτε διαφωνία, αλλά θα μπορούσαμε να τα λύσουμε στα γραφεία των ΑΝΕΛ και όχι έξω στο προαύλιο, μπροστά στον κόσμο και τους βουλευτές».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.