ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το γαμοπίλαφο του Επίτιμου στον Μεϊμαράκη

Το γαμοπίλαφο του Επίτιμου στον Μεϊμαράκη Κύριο

13:19 - 04 Σεπ 2015
Φιλιώ Ράγκου

Από Φιλιώ Ράγκου

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε μια ανάπαυλα της προεκλογικής του εκστρατείας. Στην παρέα ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και σύσσωμη η ομάδα των Κρητών βουλευτών.

Το μενού κλασσικό: γαμοπίλαφο, καλτσούνια, κατσίκι στον φούρνο και κρεατόπιτα -η περίφημη Χανιώτικη «τούρτα»- τσικουδιές και τι άλλο; Εκλογές.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, επί ημερών του οποίου αναδείχθηκε στο προσκήνιο ο Βαγγέλης, σχολίασε με ευαρέσκεια ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θύμισε ότι και επί πρωθυπουργίας του Επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, έστω κι αν τότε, όπως πρόσθεσε ο δικομματισμός συντηρούσε σε άλλα ύψη τη δύναμη των κομμάτων.

Ο πρώην πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε να μάθει για το κλίμα που συναντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιοδείες του στην υπόλοιπη χώρα. «Ο κόσμος έχει καταλάβει, πρόεδρε, ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει τα προβλήματα. Αυτό εισπράττω», του απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και το δείπνο έκλεισε γλυκά με λουκουμάδες και πολλές ευχές για επιτυχία στις εκλογές.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:35 - 04 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.