ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας;

Αφήνει το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας; Κύριο

09:17 - 22 Σεπ 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Την επιθυμία να αφήσει το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να έχει εκφράσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στους στενούς του συνεργάτες οι οποίοι ασχολούνται ήδη με την αναζήτηση άλλου πρωθυπουργικού γραφείου.

Η περίπτωση αυτή, θυμίζει τον Γ. Παπανδρέου όταν ήταν πρωθυπουργός καθώς κι εκείνος ήθελε να φύγει από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι συνεργάτες του μάλιστα τότε του βρήκαν άλλο πρωθυπουργικό γραφείο, στον 6ο όροφο του κτιρίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στη Βασ. Σοφίας, και προχώρησαν σε μετακόμιση επίπλων. Του είπαν μάλιστα ότι το νέο αυτό γραφείο έχει πλεονεκτική θέα προς τον Εθνικό Κήπο, πλην όμως τίποτε δεν έγινε. Ωστόσο άδειασαν δύο όροφοι στη Βασ. Σοφίας και δημιουργήθηκε ένα επιτελικό γραφείο του Πρωθυπουργού, το οποίο χρησιμοποίησε και ο Αντώνης Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός.

Η εισήγηση των στενών συνεργατών του κ. Τσίπρα που άρχισαν ήδη την αναζήτηση νέου πρωθυπουργικού γραφείου είναι να εξευρεθεί λειτουργικό γραφείο και το Μαξίμου να χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία υψηλών προσώπων!

Τελευταία τροποποίηση στις 11:36 - 22 Σεπ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.