ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ευαισθησία εκ του...πονηρού

Ευαισθησία εκ του...πονηρού Κύριο

12:18 - 25 Σεπ 2015
Την εκ του πονηρού «ευαισθησία» τους βρήκαν ευκαιρία να εκδηλώσουν οι ακροδεξιοί ευρωβουλευτές της «Ομάδας των Εθνών και της Ελευθερίας» στο Ευρωκοινοβούλιο, με κατάθεση Πρόταση Ψηφίσματος, δια χειρός του Ιταλού ευρωβουλευτή Τζιανλούκα Μπουνάνο.

Ο γνωστός για τις ξενοφοβικές και ρατσιστικές του απόψεις Ιταλός ευρωβουλευτής, ισχυρίζεται ότι «μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που απεικονίζουν το άψυχο σώμα του μικρού Aylan που βρέθηκε στην παραλία της πόλης Bodrum, πολλοί πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης, ιταλικά και διεθνή, εκμεταλλεύθηκαν με πρωτοφανή και επαίσχυντο τρόπο το γεγονός».

Υποστηρίζει βέβαια, καθόλου άδικα, ότι «αυτοί οι ανεύθυνοι είναι οι ίδιοι που με τις καταστροφικές τους αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής, έχουν συμβάλει στην αποσταθεροποίηση χωρών όπως το Ιράκ, η Συρία και η Λιβύη».

Προσεγγίζοντας, όμως, με καθαρά λαϊκίστικο τρόπο, το γενικότερο πρόβλημα, καταφέρεται εναντίον όλων, υποστηρίζοντας ότι, «δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι απέναντι σε όσους κερδοσκοπούν με τον θάνατο των αθώων επιδεικνύοντας αυτή την ψευδή και δειλή συμπόνια».

Το γεγονός ότι η εν λόγω πρόταση ψηφίσματος δεν πρόκειται να έχει καμία τύχη έγκρισης από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής καταδεικνύει την επικοινωνιακή σκοπιμότητα του εγχειρήματος...

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.