ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δάκτυλο Σαμαρά «βλέπει» η Ντόρα στην ματαίωση της υποψηφιότητάς της

Δάκτυλο Σαμαρά «βλέπει» η Ντόρα στην ματαίωση της υποψηφιότητάς της Κύριο

09:20 - 20 Οκτ 2015
Μαλλιά κουβάρια κατάφεραν να γίνουν στη ΝΔ με αφορμή τις εκλογές για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μία εκ των οποίων, όπως είναι γνωστό, διεκδικούσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός απέσυρε την τελευταία στιγμή την υποψηφιότητά της, αλλά, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο παρασκήνιο που προηγήθηκε. Στενοί συνεργάτες της Ντόρας άφηναν να εννοηθεί ότι η υποψηφιότητά της, κόπηκε με παρέμβαση του ίδιου του Α. Σαμαρά στη Μέρκελ και τους Γερμανους Χριστιανοδημοκράτες με το επιχείρημα ότι ενδεχόμενη εκλογή της κας Μπακογιάννη θα συνιστούσε έμμεση αλλά σαφή παρέμβαση στην κούρσα διαδοχής της Νέας Δημοκρατίας.

Τι απαντούσε η πλευρά Σαμαρά; «Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια»!..
Μία ακόμα ωστόσο, ενδιαφέρουσα εσωκομματική πτυχή της μάχης, είναι ότι για την ίδια θέση ενδιαφέρεται και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος υποστηρίζει ότι διαθέτει ερείσματα και θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις τη θέση.

Ηθικόν Δίδαγμα; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Μεσσήνιος πολιτικός, δεν ξεχνά ότι από τους πρώτους «συναδέλφους» του που του τηλεφώνησαν αμέσως μετά την ήττα του στις εκλογές του Ιανουαρίου, ήταν η κυρία Μπακογιάννη. Όχι φυσικά για να τον συγχαρεί ή να δηλώσει την συμπαράστασή της, αλλά για να του ζητήσει να τα μαζεύει σιγά-σιγά και να φεύγει…

Ξεχνιούνται αυτά;..

Τελευταία τροποποίηση στις 10:02 - 20 Οκτ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.