ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η οικογένεια θα κρίνει το αποτέλεσμα της 22ας Νοεμβρίου; Κύριο

17:37 - 30 Οκτ 2015
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Περήφανος για το όνομά του δηλώνει από τη μία, κλίμα γύρω από τη σχέση του με την αδελφή του καλλιεργεί από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, λάνσαρε το (έντονης παραπομπής στον Ανδρέα των 80’s) στυλ «είμαι ο Κυριάκος» για να περιορίσει το «βάρος» του επωνύμου του. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, στηρίζει τον έτερο υποψήφιο, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Οι κακοπροαίρετοι απέδωσαν αυτή την οικογενειακή διαφωνία σε επικοινωνιακό τερτίπι. Υποστήριξαν μάλιστα ότι επιχειρεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να απαλλαγεί από τη «ρετσινιά» της οικογένειας Μητσοτάκη, η οποία σύμφωνα με παλαιότερες μικροπολιτικές αναλύσεις, κόστισε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στη Ντόρα Μπακογιάννη, λίγα χρόνια νωρίτερα σε μια παρόμοια αναμέτρηση.
Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης «χρησιμοποίησε» την πολυτάραχη σχέση του με τη σύζυγό του, με την οποία όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν σε διάσταση για πέντε χρόνια περίπου και τελικώς το ζευγάρι, τα βρήκε. Για ποιο λόγο ακριβώς η προσωπική του ζωή μπορεί να αποτελέσει όπλο στη μάχη της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας, μόνο κάποιος ευρηματικός επικοινωνιολόγος μπορεί να το απαντήσει.
Σήμερα έσπευσε να δηλώσει ότι «Το επίθετό μου είναι συν για μένα. Είμαι πολύ υπερήφανος για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και το όνομά μου. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι κατ' εμέ ο πιο αδικημένος πολιτικός της γενιάς του», ενώ όταν ρωτήθηκε για το εάν η αδελφή του τον στηρίζει, παρέπεμψε για ακόμη μία φορά με νόημα, σε εκείνη...
Από ό,τι φαίνεται για τον Κυριάκο Μητσοτάκη το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της 22ας Νοεμβρίου, είναι «οικογενειακή» υπόθεση. Και μάλλον δεν έχει στο μυαλό του την κεντροδεξιά οικογένεια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.