ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άδωνις κάνει δημοσκόπηση για τον Λαζόπουλο Κύριο

11:24 - 18 Δεκ 2015
Χάρης Αποστολόπουλος

Γράφει ο Χάρης Αποστολόπουλος

Δημοσκόπηση για τον Λάκη Λαζόπουλο κάνει στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης ρωτώντας τους οπαδούς του αν έκανε καλά που πήγε να διαμαρτυρηθεί έξω από το στούντιο όπου γυρίζει την εκπομπή του ο γνωστός κωμικός.

«Πιστεύετε τελικά ότι καλώς έκανα και πήγα στην εκπομπή του Λάκη ή όχι όπως είπαν πολλοί;», ρωτά δίνοντας την δυνατότητα να απαντήσουν όσοι τον ακολουθούν, με ένα «καλά» ή με ένα «όχι».

Ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ, δήλωσε την ίδια στιγμή (Real fm) ότι σε περίπτωση που εκλεγεί θα μεταφέρει τα γραφεία της ΝΔ στον Άγιο Παντελεήμονα.

«Θέλω ο Αθηναίος που ζει στον Άγιο Παντελεήμονα και αισθάνεται όλα αυτά τα χρόνια μόνος του, να βλέπει την αξιωματική αντιπολίτευση εκεί. Να είναι τα γραφεία μας εκεί. Όλη η αστυνομική φρουρά της ΝΔ να είναι στον Άγιο Παντελεήμονα για να προστατεύει τους ανθρώπους στην πλατεία Βικτωρίας. Θέλω να ξέρουν οι πιο αδύναμοι και οι πιο αδικημένοι πολίτες αυτής της χώρας ότι η Νέα Δημοκρατία με τον Άδωνι Γεωργιάδη πρόεδρο θα είναι δίπλα τους» είπε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.