ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και η Ζωή... συνεχίζεται Κύριο

11:30 - 26 Ιαν 2016
Xara Avgerinou

Από Xara Avgerinou

Σφοδρότατη επίθεση κατά πρώην συντρόφων της εξαπολύει η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία δεν φημίζεται άλλωστε για φειδώ στον τρόπο που εκφράζεται.

Φτιάχνοντας ένα «παραμύθι» στο οποίο ρόλους παίρνουν κυβερνητικά στελέχη η Ζωή Κωνσταντοπούλου παραλληλίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον προδότη Εφιάλτη των Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες, ενώ χαρακτηρίζει την κυβέρνηση «νεομνημονιακούς φωστήρες». Με κείμενο στο προσωπικό της blog και τίτλο «Ένας χρόνος μετά», η πρώην πρόεδρος της Βουλής ασκεί δριμύτατη κριτική για όσα ειπώθηκαν από τους πρώην συντρόφους της. Επιτίθεται στον Βούτση, στον οποίο προσάπτει τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας. Εξαπολύει μύδρους κατά του Κατρούγκαλου, τον οποίο αποκαλεί «υπουργό ασφαλιστικής γενοκτονίας». Ρίχνει τα βέλη της εναντίον του Βαρεμένου και της Τασίας Χριστοδουλοπούλου. Κτυπάει με σφοδρότητα τον Δρίτσα, τον οποίο «κατονομάζει» ως «υπουργό ξεπουλήματος του ΟΛΠ, ο επικεφαλής του λιμανιού της Αγωνίας». Απευθύνεται στον Φίλη, λέγοντας πως ως υπουργός Παιδείας, «στερείται το αγαθό της παιδείας». Το γνωστό ερειστικό της ύφος δυστυχώς – για την ίδια – της στερεί το όποιο δίκιο μπορεί να έχει.

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι όλη αυτή η επίθεση πραγματοποιείται σε μια στιγμή που η ίδια έχει βρεθεί εκτός κυβερνητικού σχήματος και ακόμα χειρότερα, εκτός Βουλής.

Όσα δεν πιάνει η αλεπού…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.